Με λαμπρότητα η εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμου και φωτογραφίες…

Πανηγυρικά και με λαμπρότητα εορτάσθηκε η σεπτή μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ημέρα της εορτής, Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, πλαισιωμένος από κληρικούς της Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου, Αντιδήμαρχοι και πλήθος πολιτών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε πανηγυρικός Εσπερινός και #Περιφορά της εικόνας του Αγίου Κοσμά στην περιοχή Απομάχων, με την συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας και παρουσία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.
Και του χρόνου!

 

Προηγούμενο άρθροΝόσος των κλιματιστικών: Περικαρδίτιδα και άλλες επιπλοκές που προκαλεί
Επόμενο άρθροΕλεύθεροι οι τρεις Πακιστανοί που βίασαν την τουρίστρια – Τράβαγαν βίντεο τις φριχτές πράξεις
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.