Καταγγελία: “Aρχισε να με ακουμπαει για να με κλεψει, έτρεξα και κυνήγησε να με μαχαιρώσει΄΄

0

Στις 16/0/2024 λάβαμε την εν λόγω καταγγελία απο άτομο νεαρής ηλικίας η οποία προέκυψε στην Νέα Φιλαδέλφεια και πιο συγκεκριμένα στην γέφυρα της οδού Πίνδου…

Αναλυτικά η καταγγελία:

Σήμερα, Δευτύρα 16/9/2024, η ωρα ηταν 10-10.30μ.μ. και γυρνούσα στο σπίτι μου με τα πόδια, ήμουν στην γέφυρα, λίγο πριν την εκκλησία του Άγιου κοσμά και πήγαινα προς  εκείνη τη κατέθυνση, ‘οταν ένα μηχανάκι με δύο άντρες σταμάτησε και μου μίλησε. Το μηχανάκι άταν ασπρο και με σπασμένο το τζάμι απο το ταμπλό των ταχυτήτων. Ο ένας άντρας ηταν σχετικά μεγάλος και ο άλλος νεαρής ηλικίας. Ο νεαρός μου έιπε οτι χρειάζονται βοήθεια να πάρουν το κινητό μου να καλέσουν την οδική βοήθεια και τους είπα οτι δεν εχω κάρτα, μου είπαν μετά αν έχω 1€ να τους δώσω να βάλουν βενζίνη. Τους ειπα οτι δεν εχω λεφτά και μου απαντήσανε «α ούτε λεφτά έχεις» και είπα λυπάμαι δεν έχω και άρχισα να φεύγω προς τον άγιο κοσμά πιο γρήγορα. Κοιτόντας πίσω μου ο μεγαλύτερος άντρας άρχισε να με ακολουθεί και να με ακουμπάει για να με κλέψει, εγω άρχισα να τρέχω προς την αντίθετη κατεύθυνση και αυτός άρχισε να με κυνηγάει με
ενα αιχμηρό εργαλείο για να με μαχαιρώσει βρίζοντας με φωνάζοντας «έλα εδω κωλόπαιδο» και προσπάθησε να με κοπανήσει με αυτο στην πλάτη οταν μόνος του σκόνταψε και έπεσε στο πάτωμα και του έπεσε το εργαλείο απο το χέρι. Εγω συνέχισα να τρέχω γρήγορα και πέρασα την γέφυρα πάνω απο τον κηφισό οπου και σταμάτησα ένα αυτοκίνητο, τους ζήτησα βοήθεια και με πήγανε με το αυτοκίνητο στο σπιτι. Τους είδα μετά με το μηχανάκι να κατευθύνονται προς την πίνδου.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού
Επόμενο άρθροΔεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΑ 2024-2025 ο Χαλκηδονικός
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.