15χρονη Μυρτώ: Το ρεπορτάζ του Fx επιβεβαιώνετε μέχρι “κεραίας”! Ο δικηγόρος της οικογένειας μιλά στον Αντ1!(video)

2

15χρονι-myrto-filadelfeias-xalkidonas-640x288

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ του enikos.gr, το οποίο επιβεβαιώνει μέχρι “κεραίας” το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fx για την Μυρτώ(Δείτε ΕΔΩ), όταν τα περισσότερα ΜΜΕ έλεγαν ότι περπάτησε κλπ…

“Εξι μήνες νοσηλείας έχει συμπληρώσει η 15χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα βάρβαρης κακοποίησης από έναν Πακιστανό το καλοκαίρι στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο. Το νεαρό κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται και η κατάσταση της παραμένει πολύ δύσκολη.

Αν και όπως λένε οι γιατροί η έφηβη κοπέλα κάποιες στιγμές ανοιγοκλείνει τα μάτια της, ενώ έχει καταφέρει να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, παρόλα αυτά δεν έχει ανακτήσει ακόμα την συνείδησή της και η εγκεφαλική της λειτουργία δεν έχει επανέλθει και η 15χρονη θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια ακόμα για να ξεπεράσει τα τραύματα της όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουσιούρης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.”

Προηγούμενο άρθροΔημοτικές εκλογές 2014! Αλλάγή σκηνικού(?)… με την κατάργηση του “επαγγελματικού ασυμβίβαστου” για τους Δημάρχους?
Επόμενο άρθροΈκτακτο Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Φ.Χ. την Τετάρτη!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.