Ξεκινούν οι Πανελλαδικές – Καλή Επιτυχία!

0

panelladikes

Την Τετάρτη ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές λυκείου. Το πρώτο μάθημα που θα κληθούν να εξεταστούν οι μαθητές είναι η Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής Παιδείας.

Οι εξετάσεις θα ξεκινούν στις 8.30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, πλην των Σχεδίων -Ελεύθερου και Γραμμικού- που είναι έξι ώρες και του Ελέγχου Μουσικών Ικανοτήτων που είναι περίπου 20 λεπτά.

Οι υποψήφιοι κατά την διάρκεια των εξετάσεων θα πρέπει έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου, μπλε στυλό, γόμα και τα απαραίτητα όργανα (π.χ. διαβήτης) για το μάθημα. Δεν επιτρέπονται κινητό τηλέφωνο (ενεργοποιημένο ή μη), διορθωτικό (blanco) και αριθμομηχανή.

Η διαδικασία των εξετάσεων θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου για τα υποχρεωτικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

ΠΗΓΗparaskhnio.gr
Προηγούμενο άρθρο31.000.000 άνεργοι παγκοσμίως από το 2008
Επόμενο άρθροΚαθαρίστριες: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.